Treenaamiseemme tuli selvä muutos muutaman viikon ajaksi. Kuumat ilmat, omat lomahommat ja sukulaisten vierailu muuttivat rutiineja. Päätin myös tässä samassa pitää itse kuntoutusjakson omille jaloilleni. Akillesjänteeni oirelivat sen verran, ettei niillä ole mitään asiaa kilpailuvauhtiseen juoksuun ilman vetäviä koiria saati sitten niiden kanssa. Hieronta, venyttelyt ja ultra ovatkin vieneet sekä turvotusta, että kipua pois. Syksyn kilpailuihin osallistuminen näyttää nyt hieman valoisammalta.

Koirille muutos on tehnyt ihan hyvää. Niiden päivät ovat täyttyneet kaikenlaisesta puuhastelusta, mutta pitkät ja kovavauhtiset juoksu- ja maastolenkit on jääneet pois. Kyllähän niiden energiamäärä kieltämättä näkyy. Vaikka ruokamäärä on pysynyt ihan samassa, ei muutos kuitenkaan ole näkynyt painon nousuna. Tiitu painoi eilen vain 30,4 kg eli on todella hoikka. Kunhan ilmat tästä viilenee niin nostetaan taas sitten määrää ja vauhtia kohti syksyn kisoja. Tiitu on ihan varmasti kunnossa, kun vain saan itseni pidettyä edes jotenkin terveenä.

Syksyn kisakalenteri näytti siltä, että todennäköisesti meille riittää pari kisaa. Pedesöre 13.9. ja sitten Riihimäen SM-kisa 24.10. ovat näillä näkymin kisat joihin terveenä ollessamme osallistumme. Muut ovat sitten vielä harkinnan alla.