Mennyt viikko oli suunnitellusti lepoviikko. Tarkoituksellisesti ei tehty yhtään suunniteltua treeniä, jolle olisi määritelty joku selvä tavoite. Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö koirat olisi liikkuneet ja ulkoilleet.

Useampana päivänä koirat olivat pihalla ulkona, mutta kiinni. Tiitu sai olla myös pihalla vapaana jonkun aikaa yksikseen ilman Tumppua. Tiitun kanssa kävimme tiistaina lyhyen maastolenkin, jossa se sai hetken juoksennella vapaana ottaen kaiken ilon irti vesilammikosta. Tehtiin myös pari jälkeä ajettavaksi ym. muuta kivaa.

Viikonloppu keskityttiin kaupunkikokemusten hankkimiseen. Eilen lauantaina olimme Kälviän keskustassa ihmettelemässä kirkonkylän vilinää. Tänään kävimme puolestaan Kokkolassa hakemassa kokemuksia kaupunkielämästä ja myös koirista. Hyvistä harjoituksista nuokin toki käyvät.

Koiria venyteltiin ja kevyesti hierottiin useampanakin päivänä. Myös tassuja rasvattiin. Mitään ongelmia ei ole havaittavissa. Tumpun liikkuminen varsinkin on parantunut huomattavasti viime aikoina. Sen askelpituus on kasvanut ravissa selvästi. Tumppu on myös hyvin notkeassa kunnossa, mikä tuli esille venyteltäessä . Ensi viikolla voidaan taas treenata vähän kovempaa.

551635.jpg
Tumppu venyttelee. Etujalkojen liikelaajuus on tosi hyvä. Ilmeistä päätelle kivalta tuntuu.