Laitoin kisatuloksille oman sivun, joka löytyy tuolta vasemmasta palkista linkin takaa. Sen verran tässä ollaan optimistisia, että aatoksissa olisi saada sinne lisää tuloksia. Vähän jo polttelee Jämijärven koirajuoksukisa. Se onkin ainut mahdollisuus vielä tälle syksylle kisailla. Loput kalenterin kisoista on niin kaukana, ettei kyllä viitsi lähteä.

Pitänee myös selvittää miten tässä lähimpinä harrastelevat treenailevat. Ainakin Vaasassa kuului alkaneen koirajuoksu-kurssi. Vaasa voisivat olla hyvinkin mahdollisuuksien rajoissa käydä. Jospa siellä alkaisi  harjoituskisat, niin voisi joskus käydä esim. treenailemassa ohittelua.

Sen verran on vielä mainittava tuosta kisasta, kun sitä olen muistellut, että muistan mieleeni jääneen erityisen selvästi Tiitun korvien asennon muuttuminen. Yleensä lähse poikkeuksetta, kun täällä kotosalla olemme juosseet on Tiitun korvat kokonaan taaksepäin. Se kuuntelee koko ajan minua. Viikonlopun kilpailussakin alku mentiin samoin. Kun pääsimme ohitetuista koirakoista eroon, muuttui Tiitun olemus. Se juoksi pää yläällä ja korvat pystyssä. Sillä oli aikaa vilkuilla sivuilla ja välillä taaksekin. Olennaista oli, että se tarkasteli hyvin uteliaan oloisena koko ajan mitä edessä ja ympärillä tapahtuu. Mistä lie kertoo? Jotenkin tulkitsen tuon niin, ettei juokseminen ollut Tiitulle mitenkään vaivalloisen oloista. Päinvastoin.