Kylläpä viikot vilistävät hurjaa vauhtia. Tällekään viikolle ei saatu kuin pari hyvää harjoitusta. Näyttää siltä, että oma saamattomuus tekemisten järjestelyssä on suurin syy. Toki viikolle sattui muuttohommia ja iltatöitäkin useammalle päivälle. Kuitenkin ne pitää voida ohittaa, jos jotakin oikeaa tavoitteellista meinaa saavuttaa. Siispä jatkossa on tartuttava tähänkin hommaan paremmin. Onneksi on tämä päiväkirja. Se kertoo tylysti, mitä on tullut tehtyä.

Viikolla tuli kuitenkin joka päivälle yksi hyvä kävelylenkki ja muuten koirien kanssa touhuiltiin ihan kiitettävästi. Ne harjoitteet, joita ajattelin tehdä toteutuivat vain osaksi.

Ke 16.4.
Molemmat koirat. Juostiin lyhyitä matkoja kävelylenkin yhteydessä. Ensimmäisen kerran Tiitukin oli mukana. Sen ravaaminen on vielä aika alkutekijöissään. Se hyppää herkästi laukalle ja vauhtia pitää koko ajan tarkkailla. Lisäksi se on kiinnostunut kovasti hajuista ja ryntäileekin välillä sinne tänne. Lenkin kesto 1.10.

To 18.4.
Molemmat koirat. Kävimme vähän matkan päässä sijaitsevan hiihtokeskuksen pururadalla. Se olikin mainio paikka, jonne suuntaamme jatkossakin. Kuuden kilometrin hienossa kunnossa oleva valaistu latupohja. Lenkki sisältää loivia ja jyrkkiä mäkiä, joita oikaisemalla voi kierrellä haluamallaan tavalla. Pääosin käveltiin ja treenattiin alamäkien menemistä. Varsinkin jyrkät alamäet ovat haaste. Todella hyvä lenkki sekä itselle, että koirille. 1.30h. valjaissa koko matka.

La 19.4.
Molemmat koirat. Kälviän retkeilyreitillä reilun tunnin lenkki. Paikoin huonokulkuinen maasto, jossa koirat joutuivat tekemään tosi paljon töitä. Lyhensin Tiitun hihnaa niin, että kapealla polulla Tumppu meni edellä sitten Tiitu ja minä. Toimi paikoitellen tosi hyvin. Opeteltiin myös pitkospuilla kulkemista, mikä ei todellakaan ole näille vesipedoille helppo homma. Juostiin myös lyhyitä pätkiä. Tiitu meni jo paremmin.