Olen tuskaillut pian viikon verran orastavan flunssan kanssa. Ei tule, kun se ei ole tullakseen, mutta silti on olo vähän tukkoinen ja väsyttävä. Lähes kaikki kotikonstit olen yrittänyt pitämään sen vielä muutaman päivän poissa. Syötyä on tullut valkosipulit, Carmolis munkintipat, auringonhattu-uutteet ja c-vitamiinia ties kuinka paljon. Ainut mikä vielä puuttuu on terva. Kuumetta ei ole, eikä mitään nieluoireita, joten jos tämä ei tästä pahene niin Jämijärvelle mennään.

Tiitu tuntuu olevan hyvässä vireessä. Kävin eilen hyvin lyhyen juoksulenkin molempien koirien kanssa erikseen, vain alle puoli tuntia. Juostiin ihan tässä kylän hiekkatietä. Tiitu malttoi kulkea käskyjen mukaan ja pari pysähtymistäkin sujui tosi mallikkaasti. Sen ravi on parantunut huomattavasti ja nykyään se ravaakin selvästi enemmän kuin ennen. Ja mikä parasta se malttaa mennä ravilla, eikä kouhota laukkaan joka välissä. En ole ihan varma menikö sattuman piikkiin, mutta kaksi yllättävää käännöstä risteyksessä vasemmalle Tiitu meni käskystä 100%:sti.

Tumppu oli alkumatkasta vähän vaisu. Se tuntuu nykyisin olevan hitaasti syttyvä. Sain useamman kerran sitä kehottaa juoksemaan, kun se jäi haahuilemaan taakseni. Loppumatka menikin sitten hyvin ja kaksi vastaantulevaa autoakin ohitettiin hienosti juosten.