Lokakuun yhteenveto löytyy tuolta kuukausi yhteenveto linkin takaa.

Kaikiaan kuukausi meni kohtalaisen hyvin siihen suuntaan mitä ajattelinkin. Syyslomaviikko ei onnistunut treenien kannalta, koska päätettiin tehdä vielä hieman kesken ollut autotallin ulkoverhous valmiiksi. Näin pari päivää meni koirilta pihatouhuissa suunniteltujen pitkien maastolenkkien sijaan. Lisäksi molempien koirien terveydentilassa oli hetken aikaa toivomisen varaa. Tumppu oli yhden viikon levossa ja kevyellä liikunnalla, kun se arkoi varvastaan. Tiitu puolestaan oli räkätaudissa muutaman päivän. Kun nuo kaikki laskee yhteen, on molempien koirien liikuntamäärä kohtalaisen hyvä kuukauden aikana. Ilman pieniä vastoinkäymisiä olisi päästy molempien osalla reilusti yli kahdensadan kilometrin ensimmäistä kertaa.

Hyvää on myös maastossa tehtyjen lenkkien määrän kasvu. Molempien koirien kohdalla nousi maastolenkkien osuus lokakuussa ja päästiin jo noin kolmasosaan kaikista treeneistä. Nostamisen varaa on vieläkin. Tavoitteeksi voisi laittaa vaikkapa  - puolet lenkeistä maastossa.

Päiväkirja on kyllä oivallinen keino nähdä todellisesti se mitä on tehty. Kunpa vaan saisi aikaiseksi kirjoittaa päivittäin heti ylös päiväkirjaan mitä on tehty. Nyt joutuu muistelemaan ja lenkkien sisältöjä löytyy milloin minkäkin paperilapun takaa.