Mietin kovin pitkään, miten ottaisin käyttöön tuon päiväkirjan. Mitä sinne kirjoitan? Mitä sieltä pitäisi käydä ilmi?

Ajattelin niin, että saadakseni siitä parhaan mahdollisen hyödyn olisi siitä löydyttävä kaikki mahdollinen. Silloin se myös antaisi oikean kuvan tekemisistämme. Pidin sitä reilun viikon ja panin merkille, että on aika työlästä kirjoittaa kaikki tekeminen ylös. Samoin huomasin, että pissa-kakka, ilta-aamulenkeistä tulee tulee sama määrä liikuntaa päivittäin. Niiden teho ja määrä ovat melkolailla vakio. Meillä lenkkejä kertyy 3-5 päivittäin ja aikaa niihin menee 10-20min. Tein siis sen päätöksen, että tiedän niistä kertyvän reilun tunnin kevyttä liikuntaa joka päivä ja jätän ne pois päiväkirjastamme.

Samoin ajattelin, että en kirjaa ylös muuta kuin sellaiset koulutusjutut, joilla on merkittystä liikunnallisen suorittamisen kannalta. Katsotaan sitten jatkossa, miten tuo onnistuu. Palaanko kaikkien suoritusten kirjaamiseen.

No, kuitenkin Tumpun tämän  viikon tekemiset löytyy nyt omasta päiväkirjasta, jonne linkki tuolla oikeassa palkissa. Varsin kätevä ja toimiva systeemi. Jos jotain korjaisin, niin sykkeiden tai tehon merkkaamista. Täytyy sitä vielä pohtia tarkemmin, kunhan edistymme. Tiitulle tulee myös oma jatkossa.

Huom! Kannattaa tutustua Elinan ja Ringon päiväkirjaan ja katsoa miten päiväkirjaa voi myös käyttää.