Kuten elämässä yleensäkin niin tässäkin projektissa tuli eteen esteitä, joiden ylittäminen vie aikansa. Tie ei ole tasainen kulkea, eikä matkaan tulevilta mutkilta voi aina säästyä yrittipä kuinka kovasti tahansa löytää sitä parasta ja nopeimmin eteenpäin vievää reittiä. Yritetään silti pitää kiinni tästäkin, vaikka olenkin masentunut ja ajatukset takkuavat vähän eri asioiden ympärillä.

Viikosta piti tulla pitkiä lenkkejä sisältävä, kun viime viikolla tehtiin vauhdikkaita treenejä. Tumpun kanssa saatiin aikaan kuitenkin vain lenkin puolikas, kun Tumppu nappasi kiinni rullaluistelija tyttöä jalasta.

Tiitu pääsi parinakin päivänä juoksemaan vapaana metsässä. Olimme siis taas ihan umpimetsässä, eikä missään polkuja pitkin. Tiitulla on menossa sen ensimmäiset juoksut, mutta hyvin energinen ja innokas se silti on liikkumaan. Ja toimii todella hienosti edelleen, kun sen kanssa on kahdestaan.

Koirat uivat tai paremminkin opettelivat uimista viikonlopulla päivittäin. Tumppu ui jo kohtalaisesti, mutta Tiitulla on vielä tekemistä. Se käy vain nopeasti kepin hakemassa, muttei muuten ui. Tumppu sen sijaan uiskentelee jo itsenäisesti. Tosin sen tekniikka on aikalailla hakusessa.

Jos sivuja ei nyt vähään aikaan päivitetä, johtuu se vain siitä, etten ole enää jaksanut tätä juoksuasiaa kovasti ajatella. Katsotaan nyt miten asiat koirien kanssa jatkossa etenevät.