Tiitun siskolikka Halla (Safe Keeper's Ain't No Fool) on saanut kaverikseen liikunnallisia ihmisiä. Mikä onnenpotku Hallalle. Tämän pentueen valkoiset näyttävät olevan terveitä ja energisiä koiria, joille liikkuminen on veressä. Tarve löytää mukava ja oikeanlainen väylä purkaa tuota energiaa, on ollut Tiitulle ominaista. Yhtälailla se lienee Hallallekin. Vetohiihto ja juoksu ovat sellainen väylä mitä suurimmassa määrin. Jotta koira voisi toteuttaa itseään tässä harrastuksessa, vaatii se omasta kunnostaan hyvää huolta pitävän ihmisen oli kysessä sitten valjakkohiihto tai canicross.

Halla ja Heidi tekivät viime viikonloppuna Kemissä valjakkohiihtokisoissa upean suorituksen. Naisten naruluokassa tuli voitto 5km:n matkalla huikealla ajalla 12.00 (siis min.). Parivaljakko on hyvässä kunnossa. Pitää vielä muistaa mainita, että kyse on nuoresta koirasta (1v8kk). Onnea tätäkin kautta! Olisipa ollut hienoa olla itsekin mukana.

Pikkasen kateellisena katselin Pohjois-Suomen lumisia kuvia (Halla asustaa Rovaniemellä). Meillä täällä näyttää sama virsi olosuhteiden puolesta jatkuvan yhä ja vaan. Pari päivää on satanut ihan rehellisesti vettä. Latupohjat on pehmeitä ja tiet täysin jäätiköllä. Kylätiemme kunnossapito on jotensakin kyseenalaista. Hiekotusta on toki tehty, mutta hiekkaa on vain ihan keskellä tietä, joten reuna missä koirien kanssa pitäisi yrittää kulkea on pääkallojäällä. Tässäpä kuva meidän talon kohdalta, joka on kohtalaisen hyvä verrattuna pahimpiin kohtiin.

1363569.jpg