Hiljaista on ollut.

Eipä tarvitse edes tehdä yhteenvetoa helmikuusta. Saa jäädä väliin koko kuukausi, sillä en edes jaksa alkaa päiväkirjaa täyttämään. Sen verran on ollut sattunnaista tekemisemme. Ehkä sittenkin lyhyt katsaus itsestäni: 3.-4.2. vastataudissa, oksensin, 7.-10.2. työreissulla Rantasalmella, alkuviikko 7 räkätaudissa, 20.-25.2. vatsataudissa, kuumeessa. Yleiskunto on mennyt melko heikoksi, painoa lähti viitisen kiloa.

Koirien kanssa on leikitty paljon. Kun ei muuta ole jaksanut, niin yrittänyt seistä järven jäällä ja heitellä niille lelua. No toki on väliin tullut muutamia oikeita harjoitteitakin tehtyä, mutta vain muutamia. Liikunta on ollut sellaista lenkkeilyä ja ulkoilua ilman sen kummempaa tarkoitusta tai päämäärää.

Tällä viikolla olen jo jaksanut vähän paremmin. Eilen käytiin merenjäällä molempien koirien kanssa. Olin itse suksilla ja vauhtia riitti. Kierreltiin upeassa ilmassa reilu 10km lenkki. Itse en kyllä hiihtänyt juurikaan vaan seisoskelin suksilla ja nautin kyydistä. Tiitu huolehti loppumatkan vetohommista, sillä Tumppu väsyi selvästi ja tulikin vapaamatkustajana viimeiset pari kilometriä.

1331305.jpg

Koirahiihtokisamme saavat tältä talvelta jäädä. Kelit ja tuurit eivät olleet tälle talvelle otolliset hiihtoharrastukselle. Siirrytään vähitellen juoksupuolelle ja valmistautumaan koirajuoksun kevätkisoihin ja minä itse suunnistuskauteen. Toki hiihdellään niin kauan kuin kelejä riittää.