Viikolle ei voinut paljoa suunnitella ohjelmaa, sillä itselläni oli sen verran menoa. Muutama täysi (12h) työpäivä ja viikonloppun jo perinteeksi muodostunut osallistuminen Jukolan viestiin ei montaa päivää jättänyt vapaaksi. Viikolle jäikin teemaksi opetella  yhdessä molempien koirien kanssa juoksemista valjaissa.

Ke 13.6.
Molempien koirien kanssa juoksu/kävelylenkki 1.10h lyhyitä ravaamispätkiä. Mittasin koirien sykkeet melko nopeasti sisälle tultuamme Tiitu 76 ja Tumppu 82. Juoksu alkaa sujua jo kohtalaisesti. Edelleen sama huomio, että Tumppu hengästyy Tiitua enemmän.

Pe 15.6.
Kävin vähän juoksentelemassa seuraavan yön Jukolan viestiä varten. noin 1h. Molemmat koirat olivat mukana. Juoksimme ja kävelimme vauhtia muutellen. Oma sykkeeni vaihteli 100-145 välillä (eli varsin kevyt). Koirat juoksivat todella halukkaasti, vaikka sää olikin aurinkoinen ja lämmin (ei toki mikään helle). Yritin parikin kertaa mitata sykettä, sillä koirat läähättivät tavallista enemmän. Kotiin päästyämme sain sykkeeksi Tiitu 74 ja Tumppu 80. Vaikka koirien hengitys olikin nopeaa, ei se kuitenkaan sykettä nostanut. Tekisi jo mieli juoksuttaa Tiituakin enemmän, mutta odotetaan nyt ensin ne kuvat.

La 16.6.
Annekin innostui juoksemaan vähän koirien kanssa. Kävelylenkin yhteydessä juoksivat lyhyitä pätkiä kävelylenkin yhteydessä.

Ensi viikosta suunnittelen taas selvästi raskaampaa, koska nyt on jo muutama viikko jäänyt ajateltua kevyemmäksi.