Joo. Viime viikot on otettu loman kannalta. On ollut (mukamas) kaikenmoista sellaista, miksi koirien kanssa ajatelluista treeneistä on tullut usein vain ulkoilua.

Panin kyllä merkille myös sen, että uudet ja muuttuvat tilanteet arkirutiineissa saattavat vaikeuttaa olennaisesti treenaamista. Kun sukulaisia oli meillä viikon verran kylässä ja kesän lämpimimmät päivät menossa, hyvin helposti sitä lipsuu suunnitelmista. Kaikki tuollainen hulina myös vaikuttaa koiriin. Ne olivat selvästi väsyneitä. Kuumat ilmat ovat myös selvä ongelma. Hellepäivinä ei ole mitään asiaa koville ja rasittaville lenkeille. Me on yritetty kuumina päivinä korvata lenkkejä uimalla.

Tässä tilanteessa tuo päiväkirja onkin lahjomaton, kunhan sitä vain jaksaa täyttää. Se kyllä kertoo, mitä on tullut tehtyä. Ajattelin niin, että tässä ollaan vähän pidemmällä tiellä tai matkalla. Muutaman viikon mittainen huonompikin treenijakso ei kaada mitään, kunhan suunta pitkässä juoksussa on vain oikea ja tavoite selvillä. Kunhan tässä palataan taas arkeen, niin sitten jatketaan. Jospa nuo ilmatkin siitä vähän viilenevät.